zondag 28 september 2014

Herfst kasten


Ik heb mijn kastjes deze keer gevuld met herfst spulletjes. In het rechter kastje zie je van allerlei pompoenen en oranje herfst kleuren. "De klok rond" staat op de bovenste plank. Eigenlijk waren de kleuren anders. Maar oranje /bruin vond ik mooier. Naast hem staat het druivenventje. Daarnaast staat een dame van jute. Deze dame heb ik dus niet zelf gemaakt. Maar ik vond haar op een rommelmarkt. Naast haar staat het pompoentje uit het boekje van Mieke Stendes. Daarnaast hangt een pompoenen feetje.

Onder haar ligt een "Herfsthoed" van atelier Lindenlicht. Daarvoor ligt een geprikt pompoentjes. Daar achterstaat de herfstboom. Welk atelier het is weet ik zo niet. Ik dacht Pippilotta.

Op de onderste schap staan van links naar rechts: pompoenlichtje, een pompoen kindje en een kabouter van Ans Sandkuijl.


Rechts zie je vooral paddenstoelen. Op de bovenste schap staan alleen popjes en een geprikt schilderijtje wat ik zelf verzonnen heb. Op de schap eronder zie je drie zelf verzonnen kleine kaboutertjes. De vierde was op het moment van de foto nog in de maak. Daarnaast hangen 2 paddenstoel hangertsjes. Die waren erg leuk om te maken. Daarnaast een zelf verzonnen krans.

Onder de krans hangt een "maand liefje" in herfstkleuren. Het hart met de paddenstoel is ook zelf verzonnen.

Op de onderste schap zie je twee paddenstoel kindjes van atelier Witte engel. Alle andere kabouters en paddenstoelen zijn zelf verzonnen. Ik zie dat ik mijn mompel paddenstoel mannetjes nog niet heb neergezet. Dat zal ik zo eerst eens doen. Tsja en wat zal ik dan eens gaan maken?

Ik ben nog druk met de taaltoets Nederlands. Hopelijk haal ik mijn taaltoets in een keer. Als die klaar is dan ga ik nog een cursus van 4 avonden volgen om stagiaires nog beter te kunnen begeleiden. Dus tot eind december ben ik nog wel even zoet.

En wat ben jij aan het doen? Vermaak jij je nog een beetje? Vergeet niet te genieten?

Liefs, Anita

2 opmerkingen:

  1. Wat ziet het er prachtig uit en zoveel mooie dingen. Heel veel succes met je taaltoets, ik hoop dat je het haalt. Ik vond het behoorlijk pittig, moet begrijpend lezen weer opnieuw doen:(
    groetjes yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wacht het geduldig af, doe mijn best en voor de rest zien we wel waar het schip strandt.

    BeantwoordenVerwijderen