zondag 9 augustus 2015

Vakantie met onze sleurhut

Zo de vakantie  met onze sleurhut zit er weer op. Dit jaar zijn we niet naar Voorthuizen geweest maar naar Lunteren. We hebben het heerlijk gehad. Het was er erg rustig en dat kwam ons wel goed uit.

Zoals je kunt zien hadden we een heerlijk uitzicht. Af en toe kwam er een konijntje en een eekhoorntje voorbij. Mensen hebben we wel gesproken maar absoluut geen last van gehad. We hebben genoten van de natuur en de omgeving.

We zijn naar het "Middelpunt van Nederland" gewandeld. Daar in een volgend blog meer over. Af en toe hebben we de fiets gepakt en zijn we naar Lunteren gefietst om boodschappen te doen. Ook hebben we geregeld de toerist uitgehangen door naar de braderie├źn te gaan in Lunteren en Ede. En voor we het wisten waren de twee weken alweer voorbij.

De caravan kan morgen weer terug naar de stalling. Alles zit er weer in wat er in moet en is weer schoon. Stiekem zit ik er over te denken om met de herfstvakantie nog weer een paar dagen te gaan. Dat zou dan voor het eerst zijn dat we buiten de zomervakantie met de caravan weggaan. Maar eens even overleggen met manlief.
 
Ben jij ook met vakantie geweest? Ben jij voor de actieve of de passievere vakantie? Wat zou je het liefst gaan doen tijdens je vakantie?
Als je maar geniet van wat je doet!
 
Liefs,
 
Anita

Geen opmerkingen:

Een reactie posten