zaterdag 26 september 2015

Solingen 26-09-2016

Vandaag zijn we weer verder op onderzoek uit geweest. We zijn in Langfelt geweest en  `s avonds hebben we gegeten bij het Italiaanse restaurant dat we de eerste avond al gezien hebben.
 
We hebben erg lekker gegeten en veel plezier gehad met de eigenaar. Deze man sprak Engels en had veel te vertellen. Hij ging als er familie over was uit Italie vaak naar Nederland om Kibbeling te eten. Zijn vrouw was ook al zo gastvrij. We hebben een heerlijke gezellige avond gehad. Wij vertelde dat we van het eten meestal foto`s maakte en die op Facebook zetten zodat onze vrienden konden zien of ze als ze in de buurt komen er ook willen gaan eten. En we vertelde haar dat wij er via een site achter waren gekomen dat dit een goed restaurant moet zijn en dat we daardoor bij hen terecht gekomen waren.
 
De pasta was heerlijk maar voor mij veel te veel. Gert kon zijn pizza wel helemaal op. Ook dat zou ik niet gered hebben. Ik had de dessertkaart gezien en dat zag er erg lekker uit . Dus daar moest wel een plekje voor overblijven. En lekker...dat was het zeker. Weer een enorm bord vol, maar het is op gegaan. Vooral die zelfgemaakte tiramisu was geweldig!
 
Morgen gaan we weer richting Nederland en zit het weekeindje er al weer op. Nu ga ik nog even genieten van een heerlijk warm bad.
 
Nog een fijne avond.
Liefs,
 
Anita


Geen opmerkingen:

Een reactie posten