zaterdag 10 maart 2018

Bullet journal


Sinds kort ben ik besmet met het Bullet journal virus. In januari kwam ik het tegen op verschillende sites. Ik ben gaan zoeken wat het inhield en het leek me wel leuk. Ik gebruik mijn bullet journal als een soort dagboek en plakboek. Ik schrijf elke dag een stukje over mijn belevingen van die dag, of iets wat in mijn gedachte is. Ook houd ik bij wat de weegschaal mij verteld en welk humeur ik heb, maar ook welk liedje ik die dag gehoord heb. Verder plak ik er van alles in wat ik wil bewaren of leuk vind. Af en toe maak ik er een leuke tekening in. 
En om die leuke tekeningen wat kleur te geven heb ik deze aquarel stiften en potloden gekocht. Nu is het papier van mijn bullet journet niet zo dik dat ik er met verf in kan werken, maar ik doe het op losse vellen papier en plak het er dan later bij. Binnenkort zal ik wel eens wat laten zien wat ik zoal doe in mijn bullet journal. Ik vind het een heerlijke ontspannen bezigheid.

Heb jij ook zoveel hobby's? En misschien ook wel te weinig tijd om ze allemaal uit te kunnen voeren?
Hoe dan ook...geniet van wat je doet.

Liefs,

Anita 

2 opmerkingen:

 1. Leuk dat je begonnen bent met een bullet journal. Ik heb er ook eentje die ik gebruik als tekenboek, zit op tekenles en wil meer gaan tekenen.
  Leuk dat je een keer iets laat zien. En ja ik heb ook veel hobby's vind alles leuk !
  Groet Thea

  Groet Thea

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Thea. Inmiddels heb ik mijn bullet journal als dagboek gebruikt voor de moeilijke tijd die ik achter de rug heb, maar ooit wordt het een creatief boekje.

   Groetjes Anita

   Verwijderen