vrijdag 18 januari 2013

Aardbeien snoeper en zonnebloemkindjes

 In mijn vorige blogje had ik jullie al laten weten dat ik bezig was met mijn aardbeiensnoeper. Zij had toen nog geen slofjes aan. Inmiddels is de dame af. Eigenlijk was het niet de bedoeling om nog weer een groot popje te maken , maar ik ben nu toch weer bezig met het maken van een groot hoofd. Ik heb vilt en krulletjes wol roze geverfd en daar wil ik wat van maken. Ik denk aan een rozenkindje. Niet dat ik daar een patroon van heb maar dat maak ik wel.

In de tussen tijd heb ik ook nog even twee zonnebloem kindjes gemaakt. De hoofdjes had ik nog liggen. Eens in de zoveel tijd maak ik een heleboel hoofdjes in verschillende maken zodat ik dan weer een hele tijd aan het knutselen kan. Hoofdjes maken is niet mijn hobby.

Voor de zonnebloemkindjes heb ik het patroon van Sassafras- Kimare gebruikt. Eigenlijk moet ik zeggen dat ik alleen het jurkje en het blad voor het linker popje gebruikt hebt . De andere onderdelen zijn eigen verzinsels. Ik ben er erg slecht in om me aan de patronen te houden. Een beschrijving volg ik bijna nooit. Hoezo eigenwijs?

Nou ik ga me nog even vermaken met het maken van het hoofd voor waarschijnlijk een rozenkabouter. Als hij/zij klaar is zal ik er wel weer een foto van showen.
Liefs Anita

2 opmerkingen:

 1. Wat zijn ze lief en ik ben benieuwd naar die rozenkabouter.

  Was jij nog op zoek naar patronen voor een grotere kerstgroep? Ik heb namelijk een hele berg patronen van iemand gekregen en daar zitten ook wat kerstgroepen bij. Als je me even mailt via mijn website, dan stuur ik ze naar je op.

  Groetjes
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief dat je daaraan denkt. Ik zal even kijken of het mailen lukt. Das misschien nog wel een groter probleem. PC blondt noemt men dat

   Verwijderen