zondag 21 juli 2013

Lavendel en kitten

De-Lavendel.jpg
Lavendel, lavendel,
je wiegt op de wind;
je wuift naar de zon
als de zomer begint.
Je vult met je geuren
de lucht om ons heen;
dat weten de vlinders,
maar zij niet alleen....
 
Je hebt met je parfum
ook mij in je macht;
ik heb al zolang
op jouw bloemen gewacht.
Lavendel, ik neem
je straks mee naar mijn kast,
dan houden mijn kleren
jouw geurtje wel vast!
Ik heb vandaag mijn rozentafel opgeruimd en mijn lavendeltafel weer uit de dozen gehaald. De rozentafel zou nog best een hele tijd kunnen staan want er zijn vroeg en laat bloeiende rozen
Maar ik kreeg van iemand, die twee kitten op kwam halen, twee grote lavendel struiken die volop bloeide dus dat was voor mij een teken om de tafels te wisselen.   
Inmiddels zijn de lavendelstruiken naar buiten verhuist want een van de volwassen katten had 1 struik al op de grond liggen en was hem heerlijk aan het opeten. Jammer wat het rook zo ontzettend lekker op mijn hobbykamer.

Inmiddels zijn 4 van de 7 kitten al opgehaald door de nieuwe eigenaar. Twee zijn er naar een boerderij gegaan waar ze de beschikking hebben over een stal en stacaravan en twee zijn er naar een ex collega gegaan. Haar dochtertjes vonden het geweldig en waren helemaal blij met hun kitten. Dat ze nog een paar weken moesten wachten voordat ze opgehaald konden worden dat was nogal moeilijk te begrijpen. Maar dat wachten is beloond met een rode kater Pippi en een cyperse poes.  Dinsdag komen ze nog voor een Cypruse kitten kijken.
Voor de overige twee ben ik nog opzoek naar een goed tehuis. Dus mocht je opzoek zijn naar een gestreepte/gevlekte lieve schoot poes of zwart witte ondeugende, ondernemende kater dan kun je bij ons terecht. Ze zijn met de fles groot gebracht dus erg aanhankelijk en op mensen gericht. Ze eten en drinken inmiddels zelf en zijn zindelijk en ontwormd.
 
Allebei mag natuurlijk ook. Het zijn geen broer en zus, dus mocht je een nestje willen kweken dan zou ook dat nog kunnen. Beide komen je begroeten als je thuiskomt. Zo lief. Maar helaas wij hebben zelf al 7 volwassen katten lopen en dat is even genoeg.
 
Je ziet het wel, ik hoef me nog niet te vervelen al hoef ik gelukkig mijn bed niet meer uit om een flesje te geven.
 
En waarmee ben jij zoal bezig? Heb je al vakantie? Ben je nog aan het hobbyeen en zo ja wat dan? Weer voldoende vragen. geniet van wat je doet en van het mooie weer.
 
Liefs Anita

2 opmerkingen:

  1. Kon je geen 2 tafels zetten daar ze alle twee mooi zijn.
    Gr, M-J.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nee helaas heb ik onvoldoende ruimte voor twee tafels. Maar zo is er telkens iets nieuws te zien, net als in de natuur.

    BeantwoordenVerwijderen