zondag 8 september 2013

2 September 2013

Het is weer zover...ik heb weer een nestje kitten in huis aan de fles. De kitten zijn 2 september geboren maar moeder ging niet meer terug naar haar nest. Toen ik drie september ging kijken schreeuwde de kitten van de honger, zoals je kunt zien op de foto, maar moeder deed helemaal niets. Na nog een uur wachten kon ik het niet meer aanzien en heb een mand gehaald en heb ze meegenomen.

Zo klein heb ik ze nog nooit aan de fles gehad. Ze zijn tussen de 116 en 125 gram. Op de foto ligt de kitten in een bakje van de chinees om aan te geven hoe klein hij is. Elke nacht ga ik elke drie uur mijn bed uit. Overdag krijgen ze om de twee uur de fles. Alleen de 3 ochtenden dat ik werk moeten ze 4 uur wachten op hun fles. De rode en hele grijze zijn katers en de lap en schildpad kleur zijn dames. De oogjes zijn nog dicht, maar dat zal in de loop van de volgende week wel veranderen.  Ze zijn wel slim, als ik praat komen ze erop af.


De "schildpad" kleur ligt hier op een servet. Zo kun je ook een beetje zien hoe klein ze is. Over een week of 7 gaan ze weer naar een goed tehuis. Ik ben nog zoekende, dus mocht je interesse hebben laat het me dan weten.

Liefs Anita

2 opmerkingen: