vrijdag 31 januari 2014

Bahhh

Oeps het zal je maar gezegd worden. Dan ben je vast niet zo`n gezellig persoontje? Ik vind hem wel leuk gevonden. als hoop ik dat men dat nooit tegen mij zal zeggen. Misschien is het nog wel erger als iemand het over je denkt?

De onderstaande vind ik ook erg grappig. Hoe verzinnen mensen sommige woordspeling. Ik zou er niet zo snel op komen
 Nog meer dieren die voorbij komen. Ik ben inderdaad bang dat ik de ezel ben. Ik ben inderdaad al vroeg aan het werk, ik werk behoorlijk door, ben s avonds rond 10 uur uitgeteld en ga dan graag naar bed.....tsjaa toch die ezel.

Maar ik ben er wel tevreden mee. Dat dan weer wel. Al zou ik soms wel wat meer vrije tijd willen hebben. Ach er komen vast andere tijden, toch?

Ach soms lijk ik zelfs ook op een auto....gelukkig hoest ik nu niet meer. Eerst 5 weken gehoest en toen was ik er helemaal klaar mee. En de huisarts gelukkig ook. De beste man schreef mij een pillen kuurtje voor en al het gesputter verdween als sneeuw voor de zon. Misschien de volgende keer wat eerder op bezoek gaan bij onze dokter?
Nee ik heb het er niet zo op. De man is mij prima, maar ik probeer maar uit zijn buurt te blijven.
Twee keer per jaar naar een tandarts vind ik meer dan genoeg. Al heeft mevrouw mij vanmorgen verteld dat ik toch echt een wortelkanaalbehandeling nodig heb. Helaas was ik daar zelf al achter. Dus dit jaar wordt het hopelijk maar 4 keer een tandarts bezoek.

Heb jij je huisarts of tandarts vaak nodig? Of misschien wel een specialist? Ik hoop voor je dat je er weinig tot nooit naar toe hoeft.

Probeer zo gezond mogelijk te blijven en vooral te genieten , al is het maar van de kleine dingen.

Liefs Anita

2 opmerkingen:

  1. ik vind vooral het tegeltje van de plastabletten erg leuk. Ik werk in de gezondheidszorg dus...... kom ik beide varianten vaak tegen ha ha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja leuk he? Zeker als je in de gezondheidszorg zit

      Verwijderen