zondag 15 februari 2015

Hoe noem je dit?


Zoals jullie waarschijnlijk wel weten heb ik 7 poezenbeesten. Een ervan is deze Karel. Deze ontzettend lieve kater heeft een half oor en is eigenlijk van onze oudste zoon en zijn ex vriendin. Toen zoonlief weer thuis kwam wonen nam hij deze vrolijke vriend mee.
Deze je-weet-wel-kater is nogal dom. Als een van de andere katten hem achteraan zit gaat hij direct op zijn rug liggen. Zo neemt Bonte koe regelmatig,  in het voorbij lopen, een hap uit Karels vacht. Als je nu denkt dat Karel daarvan onder de indruk is dan heb je het mis. Karel kijkt vaak niet eens om. Bonte koe spuugt de pluk haar uit en heeft er dan nog geen plezier van.

Op de foto`s zie je Karel als....Ja als wat? Tochtstip? Vloerkleedje? Zwabber? Ach het zal Karel worst wezen. Als hij maar op tijd zijn eten en drinken krijgt. Ik zeg wel eens dat ik met Karel naar hondentraining wil. Ik weet namelijk zeker dat als ik veel tijd en energie in hem zou steken, ik hem alles kan leren zoals op commando zitten en pootje geven. Hij doet namelijk alles voor eten. Helaas heb ik er te weinig tijd voor. Maar je weet nooit hoe er ooit iets veranderd in het leven. Dan kan ik altijd dat nog gaan doen.

Wat zou jij gaan doen als je meer tijd zou hebben? Zou je meer tijd besteden aan je hobby? Wat is je hobby? Wat je ook doe, vergeet niet te genieten.

Liefs Anita

Geen opmerkingen:

Een reactie posten