woensdag 4 november 2015

Blogje 300

Ik zit net eens te kijken maar vandaag schrijf ik mijn 300ste blogje. Ik ben begonnen op15-04-2009. Waarom ik er ooit aan begonnen ben? Ik heb een aantal vrienden en kennissen die niet in de buurt wonen. Elke keer als er iets gebeurde of dat ik iets wilde vertellen over mijn leven moest ik iedereen apart benaderen. Vele mailtjes en smsjes moesten er dan aan geloven. Een blog was gewoon makkelijker. En het leuke van een blog was/is dat je er ook foto`s mee kunt delen. Dat kon toen met SMS niet.

Er zijn periodes dat ik elke dag een berichtje achter liet, maar ook wel tijden dat ik minder actief was omdat ik met andere dingen druk was. Wat ik wel jammer vind is dat er maar weinig op mijn blog gereageerd wordt. Ik stel heel regelmatig een vraag en er komt maar zelden een antwoord op. Soms heb ik het idee om er helemaal mee te stoppen. Andere momenten vind ik het ook wel reuze handig en leuk om mijn gedachten en gedichten met jullie te delen.

Wat zou jij doen? Stoppen? Doorgaan? Laat snel eens iets van je horen. Al is het maar dat je een schrijffout ontdek. Zelf zie ik dat namelijk meestal niet.

Liefs Anita

4 opmerkingen:

 1. Ik reageer soms wel, maar heb daar niet altijd tijd voor. Ik lees wel regelmatig je blogjes.
  Groetjes, Ilona

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klopt atelier nanaya. Vind het ook erg lief dat je regelmatig reageer! Wat leuk om te horen dat je ze regelmatig leest. Dan ga ik zeker nog even door

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik lees je ook, niet stoppen hoor!

  Loes

  BeantwoordenVerwijderen