zondag 15 november 2015

Sinterklaas

De goed heilig man is weer in het land en dus het moment om de kasten te veranderen.  Deze keer staan beide kasten vol met hetzelfde thema. Dat gebeurd niet zo vaak. Maar wat moet je nu combineren met Sinterklaas en Zwarte Piet?  Ik heb geen idee. 
 
De paddestoelen zullen weldra verdwijnen want het weer begint nu toch echt slechter te worden. De pompoenen zijn ook al lang van het land.  En we zien nauwelijks nog herfst bladeren aan de boom.  Zeker na zo'n dag als vandaag met fikse wind en regenbuien.
Dus dan maar de kasten vol met een thema. 
 
Ik zal vandaag nog wat "yakult " poppetjes bijmaken.  Je weet wel. ..van die flesje die ik gebruik als lijf. Het zullen zwarte pietjes worden.  Ik heb er al een Sint van gemaakt. En Zwarte  Pieten zijn er nooit  genoeg.
 
Wat ga jij doen met dit stormachtige weer?  Trek je erop uit?  En als je erop uit trek wat ga je dan doen? Ga je de natuur in?  Naar een museum? Of misschien wel op visite?
 
Of blijf je juist lekker binnen? Ga je dan hobbieen?  Met een goed boek op de bank? Of kruip je lekker terug onder de wol?
 
Wat je ook doe,  geniet ervan.
 
Liefs,

Anita.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten